Geluid

Tussen knooppunt Kethelplein en toekomstig knooppunt Vlaardingen wordt de A20 verbreed naar 2 x 3 rijstroken. Voor de realisatie van deze verbreding worden viaducten onderhouden en/of verbreed en geluidschermen geplaatst, verplaatst en verhoogd. Waar komt welk scherm? Hoe zien de schermen eruit? En hoe is bepaald waar welk geluidscherm komt? Op deze pagina proberen we alle vragen die er  leven met betrekking tot geluid te beantwoorden.

Meest gestelde vragen Geluid

Welke geluidmaatregelen worden getroffen? Waar komt welk geluidscherm? Hoe zien de geluidschermen er uit?

Lees de antwoorden op deze en andere vragen op de FAQ pagina. Mist u een antwoord? Check de Contact pagina hoe u ons kunt bereiken.

Lees alle vragen en antwoorden

 

Serie Vlogs Geluid

Zowel het verkeer zelf als werkzaamheden kunnen voor geluidhinder zorgen in de omgeving. In de serie 'Hoe gaan we om met geluid?' leggen we uit hoe we geluidhinder zoveel als mogelijk beperken. 

Bekijk de serie vlogs 

Brochure

In de brochure 'Geluid langs rijkswegen' leest u hoe Rijkswaterstaat het geluid van het verkeer op de rijkswegen zoveel mogelijk binnen de perken houdt, en zo probeert om de omgeving langs rijkswegen leefbaarder te maken en te houden.

  Brochure Rijkswaterstaat Geluid

Wie hoort wat waar langs de Rijkswegen?

Luister zelf!

 

Geluidschermen A20

Op de kaart onderaan deze pagina is te zien waar welk geluidscherm langs de A20 komt en hoe ieder geluidscherm eruit ziet. Klik op de zwarte markeringen in de kaart voor meer informatie over het geluidscherm op die locatie.

 

Rijkswaterstaat

Op de website van Rijkswaterstaat is nog veel meer informatie te vinden over de wetgeving en de verantwoordelijkheden van Rijkswaterstaat met betrekking tot geluid langs de Rijkswegen.

www.rijkswaterstaat.nl/geluid

 

 

Een momentje...
Cookie-instellingen