Blankenburgverbinding versterkt bereikbaarheid Rotterdamse regio

Welkom op de website van het project Blankenburgverbinding. Hier vindt u het laatste nieuws en alle informatie over dit project.

Waarom een nieuwe verbinding

De bereikbaarheid van de Rotterdamse regio is van zeer groot belang voor de economie. Naast het grootste havencomplex van Europa en Greenport Westland biedt de Rotterdamse regio ruimte aan zakelijke diensten en creatieve bedrijvigheid. De Blankenburgverbinding is nodig om de bereikbaarheid, leefbaarheid en economische activiteiten ook in de toekomst te kunnen garanderen.

Informatieplatform

Deze website is bedoeld als informatieplatform voor betrokkenen en geïnteresseerden. Hier leest u over de achtergronden en vorderingen van het project en ziet u beelden van het project. Daarnaast geeft de website antwoord op de meestgestelde vragen en biedt het forum de mogelijkheid mee te denken en vragen te stellen. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Dat kan via de digitale nieuwsbrief.


Twitterfeeds

{"tabBasic":{"type":"twitter","title":"Twitterfeeds","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterQuery":"BlankenburgRWS","listIcon":"icon-twitter","topn":"3","orderBy":"contentPage_id DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"personaliseItems":false,"autoHide":true,"autoRefresh":true},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showAuthor":true,"showDate":true,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}