Gewijzigde data: Fietspad langs Boulevard drie dagen afgesloten

17-05-2024 922 keer bekeken

Van maandag 27 mei tot en met woensdag 29 mei leggen we ter hoogte van de Blankenburgverbinding het fietspad langs de Boulevard op zijn definitieve plek. Deze drie dagen is het fietspad in beide richtingen afgesloten tussen de Eikenlaan en de Prof. Gerbrandylaan.

Fietsers kunnen via de Eikenlaan, het nieuwe fietspad bij de Laan van Nieuwblankenburg en de Botlekweg rijden.

De komende weken voeren we de laatste werkzaamheden uit aan de fiets- en wandelpaden rond de Maasdeltatunnel. Begin mei is het nieuwe fietspad vanaf de Laan van Nieuw Blankenburg naar de Botlekweg geasfalteerd. Het pad gaat op maandag 27 mei aan het eind van de dag open.

Van maandag 27 mei tot en met woensdag 29 mei leggen we ter hoogte van de Blankenburgverbinding het fietspad langs de Boulevard op zijn definitieve plek. Deze drie dagen is het fietspad in beide richtingen afgesloten tussen de Eikenlaan en de Prof. Gerbrandylaan. Fietsers kunnen via de Eikenlaan, het nieuwe fietspad bij de Laan van Nieuwblankenburg en de Botlekweg rijden. 

In deze week leggen we ook een dienstweg aan bij de tunnel en sluiten deze aan op de Boulevard. Ter hoogte van de werkzaamheden is op de Boulevard 1 rijstrook afgesloten. Het verkeer kan om-en-om passeren. 

Tot slot leggen we de wandelpaden op de dijk opnieuw aan. Eind juni zijn ook deze klaar. 

Cookie-instellingen