Afsluiting Oeverbos west en fietspaden

17-08-2018

Begin

03-09-2018 om 10:00

Eind

31-12-2023 om 00:00

Vanaf maandag 3 september wordt het westelijk deel van het Oeverbos afgesloten voor het publiek en ingericht als bouwterrein voor de bouw van de Blankenburgverbinding. Dat betekent dat de doorgaande fietspaden door het Oeverbos dichtgaan. Ook het recreatiepad aan de zuidkant van de Hoekse Lijn gaat 3 september dicht. Op maandag 24 september wordt het recreatiepad aan de noordkant van de Hoekse Lijn afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Zuidbuurt en de Maassluissedijk/Vlaardingsedijk.

Vanaf maandag 3 september wordt het westelijk deel van het Oeverbos (oranje gebied op het kaartje) afgesloten voor het publiek en ingericht als bouwterrein voor de bouw van de Blankenburgverbinding. Het terrein is dan alleen toegankelijk voor bouwmedewerkers. Dat betekent dat de doorgaande fietspaden door het Oeverbos dichtgaan. Ook het recreatiepad aan de zuidkant van de Hoekse Lijn gaat 3 september dicht. Op maandag 24 september wordt het recreatiepad aan de noordkant van de Hoekse Lijn afgesloten. Als de Blankenburgverbinding in 2024 open gaat voor het verkeer gaan de fietspaden in het Oeverbos en het recreatiepad ten noorden van de Hoekse Lijn weer open. Het recreatiepad aan de zuidkant van de Hoekse Lijn wordt permanent afgesloten.

Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Zuidbuurt en de Maassluissedijk/Vlaardingsedijk. De routes worden met gele borden aangegeven.

Afsluiting Ruiterpaden

In het westelijke Oeverbos zijn ook verschillende ruiterpaden. Deze worden op 3 september definitief afgesloten. Ze komen na openstelling van de Blankenburgverbinding niet meer terug. Op het kaartje hieronder ziet u alle ruiterroutes die voor de bouw van de nieuwe weg worden afgesloten en de routes die open blijven.

Afsluitingen ruiterroutes

Lat: 51,9068596644281
Long: 4,27702965203207