Informatiecentrum Blankenburgverbinding

Komt u ook langs in ons Informatiecentrum?
U bent van harte welkom op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand. 

Het informatiecentrum is er om omwonenden, scholieren, bedrijven en andere geïnteresseerden te informeren over de aanleg van de Blankenburgverbinding. Naast de Blankenburgverbinding is er ook informatie te vinden over de projecten van het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland en van het platform LEM.
 

De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang.  Met het Informatiecentrum hoopt Rijkswaterstaat zoveel mogelijk geïnteresseerden van informatie te kunnen voorzien. Onze voorlichters staan u graag te woord en leiden u met veel enthousiasme rond in het mooie belevingscentrum waar u alles kunt horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg A24. 

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom.

 

Fietsroute

Vanaf het Informatiecentrum kunt u een route van 10 km fietsen op de openbare weg die u langs diverse uitkijkpunten van het bouwterrein van de Blankenburg verbinding leidt. Zo komt u langs de werkzaamheden van de Maasdeltatunnel en van de Hollandtunnel. De fietsroute kaart kunt u  downloaden door op deze link te klikken: download fietsroutekaart.

Groepsbezoeken

Wilt u met uw school, bedrijf, organisatie langskomen in het informatiecentrum? Stuur een mail naar informatiecentrumbbv@rws.nl of bel 06 - 50 41 95 72.