Informatiecentrum Blankenburgverbinding

Komt u ook langs in ons Informatiecentrum?
U bent van harte welkom op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand. 

Het informatiecentrum is er om omwonenden, scholieren, bedrijven en andere geïnteresseerden te informeren over de aanleg van de Blankenburgverbinding. Naast de Blankenburgverbinding is er ook informatie te vinden over de projecten van het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland en van het platform LEM.
 

In het informatiecentrum vindt u alle informatie over de aanleg van de Blankenburgverbinding. De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang. Om de omgeving en andere geinteresseerden zo goed mogelijk te informeren en betrekken bij de werkzaamheden praten onze voorlichters u graag bij. Met het Informatiecentrum hoopt Rijkswaterstaat zoveel mogelijk geïnteresseerden van informatie te kunnen voorzien. Onze voorlichters staan u graag te woord en leiden u met veel enthousiasme rond in het mooie belevingscentrum waar u alles kunnen horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg A24.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom.

Groepsbezoeken

Wilt u met uw school, bedrijf, organisatie langskomen in het informatiecentrum? Stuur een mail naar informatiecentrumbbv@rws.nl of bel 06 - 50 41 95 72.