Informatiecentrum Blankenburgverbinding

Vanaf 15 juni is het informatiecentrum Blankenburgverbinding open voor het publiek. U bent van harte welkom. Het informatiecentrum is elke woensdag, donderdag en vrijdag open tussen 10.00 uur en 16.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand. 

Het informatiecentrum is er om omwonenden, scholieren, bedrijven en andere geïnteresseerden te informeren over de aanleg van de Blankenburgverbinding. Naast de Blankenburgverbinding is er ook informatie te vinden over de projecten van het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland en van het platform LEM.

In het informatiecentrum vindt u alle informatie over de aanleg van de Blankenburgverbinding. De werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding zijn inmiddels in volle gang. Om de omgeving zo goed mogelijk te informeren en betrekken bij de werkzaamheden kunnen wij u alles vertellen over de bouwwerkzaamheden. Zo hoopt Rijkswaterstaat zoveel mogelijk geïnteresseerden van informatie te kunnen voorzien. In het informatiecentrum wordt u ontvangen door onze voorlichters. Zij leiden u graag rond in het mooie belevingscentrum waar u alles kunnen horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg A24.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom.

Groepsbezoeken

Wilt u met uw school, bedrijf, organisatie langskomen in het informatiecentrum? Stuur een mail naar informatiecentrumbbv@rws.nl of bel 06 - 50 41 95 72.