Werkverkeer door Maassluis

August 21, 2018

Voor werkverkeer leggen we een werkweg aan van de A20 naar de Nieuwe Waterweg. Deze werkweg volgt het tracé van de Blankenburgverbinding. De werkweg moet onder het spoor van de Hoekse Lijn worden gebouwd. Totdat deze onderdoorgang klaar is, rijdt bouwverkeer voor de bouwlocaties aan de zuidkant van de spoorlijn via Maassluis.

Voordat de bouw van de nieuwe tunnels, wegen en knooppunten echt van start kan, leggen we werkwegen en bouwterreinen aan. In september maken we bij het Total-tankstation aan de A20 een inrit  voor bouwverkeer. Vanaf daar leggen we een bouwweg aan die langs de Krabbeplas doorloopt tot aan de Hoekse Lijn. In oktober beginnen we met de bouw van een onderdoorgang onder de Hoekse Lijn.  Aan de zuidkant van de spoorlijn bouwen we een tijdelijke werkweg tussen de Maassluissedijk en het werkterrein bij de Hoekse Lijn.

Als de onderdoorgang in 2020 af is, wordt de werkweg doorgetrokken tot aan de Nieuwe Waterweg. Tot dan rijdt er bouwverkeer door Maassluis. Het gaat om een beperkt aantal vrachtwagens per dag met zand, bouwmateriaal, materieel en om auto’s van medewerkers die naar de bouwplaats rijden. De route loopt vanaf de A20 via afrit 7 Maassluis, Laan 1940 - 1945, Prinses Julianalaan en de Vlaardingsedijk naar onze werkterreinen in het Oeverbos en bij de Hoekse Lijn. Mogelijk ondervindt u hinder van het verkeer dat bij u langsrijdt.

 

Lat: 51.9207649634284
Long: 4.26363405585289

Cookie settings